نبود مدیریت صحیح در مسائل مالی شرکت و پروژه
علت شکست پروژه های نرم افزاری
نداشتن تجربه و ارتباط مورد نیاز برای جذب سرمایه گذار
علت شکست پروژه های نرم افزاری
چه عواملی باعث شکست پروژه های نرم افزاری در ایران می شود؟
علت شکست پروژه های نرم افزاری چیست؟
ایران هنوز دوران اولیه بلوغ خود را در عرصهIT تجربه میکند، دورهای سرشاراز مسایل و چالش های گوناگون. چالش هایی که برخی از آنها به سیاست های کلان کشور مرتبط و برخی دیگر زاییده ویژگی های خاص نرم افزار و دست اندرکاران تولید و توسعه آن است .افـزایش سطـح آگـاهی متخصصان عرصه فناوری اطلاعات با تکنولوژی روز دنیا، استفاده ازاستانداردهای منسجم و یکدست، رعایت قانون کپیرایت و در نظر گرفتن یک نهاد متمرکزناظر بر تمام نهادهای مختلف در برنامهریزی و مدیریت، همچنین قانونگذاری در زمینهIT عواملی هستند که اگر به صورت درست و کامل انجام پذیرند کمکی شایان به این بازار نوپا خواهد شد.
به نظر من شکست نقطه مقابل پیروزی نیست و هیچگاه بعد از شکست به پیروزی نخواهیم رسید. مسائل و عوامل متعددی امروزه باعث شکست شرکت های IT شده است. ولی اصلی ترین و تاثیر گذار ترین عامل نبود استراتژی بازاریابی و مدیریت بازاریابی می باشد.
به طور حتم نمی توان تنها علت شکست یک پروژه نرم افزاری را ، نبود یک استراتژی بازاریابی مشخص و سیاست گذاری فروش قبل از تولید دانست. بلکه عوامل بسیاری می تواند باعث شکست یک پروژه نرم افزاری شود.
شکست در پروژههای نرمافزاری در این چهار مورد “هزینه”، “زمان”، “کیفیت”و “دستیابی به اهداف” مطرح می گردد. ولی به طور کل علت های شکست پروژه های نرم افزاری در ایران را می توان به سه علت اصلی تعریف کرد. که عبارتند از ..
نبود مطالعه دقیق و کامل قبل از تولید را می توان یکی از دلایل اصلی شکست پروژه دانست، چرا که در فرایند تحقیق و توسعه یک نرم افزار مهمترین قدم برای تولید، درک درست از بازار و مصرف کننده و علت نیاز بازار به محصول می باشد.
- دسته بندی : توسعه / طراحی وب سایت
- تاریخ : ژانویه 11, 2017
- کاربر : مصطفی کرمی
- آدرس : webredox.net